Specijalna Promocija 3
„U zdravom tijelu, zdrav duh“
Home Kultura Knjižnice „U zdravom tijelu, zdrav duh“
„U zdravom tijelu, zdrav duh“ PDF Ispis E-mail
Kultura - Knjižnice
Autor info   
Utorak, 23 Listopad 2012 07:14

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek i Pilates Studio „Eccentric“, organiziraju besplatno predavanje o pilatesu pod nazivom „U zdravom tijelu, zdrav duh“. Predavanje će se održati u četvrtak, 25. listopada 2012. godine s početkom u 18:00 sati u prostoru Kluba za mlade Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Događaj se odvija u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2012.
Na projekciji će se govoriti o trenutno najmodernijem načinu rekreacije kojeg čine  inovativne vježbe pri čijem izvođenju koristimo strunjaču i ostalu opremu. Ove vrste vježbi razvijene su nakon koncepata Josepha Pilatesa, izvedenih prije više od 70 godina. Pilates metoda osmišljena je za povećanje snage i gipkosti tijela. Sastoji se od vježbi za poboljšanje fleksibilnosti, ali i snage, izdržljivosti, koordinacije nogu te jačanje trbušnih mišića, mišića ruku i leđa. Pilates se uglavnom fokusira na držanje tijela, posebno u središnjem području, uključujući abdomen, zdjelicu i kralježnicu. Metoda stavlja naglasak na povećanje kapaciteta pluća i cirkulaciju kroz disanje. Poboljšava držanje tijela, ravnotežu i gustoću kostiju.
Predavanje će održati certificirana Progressive Pilates instruktorica Maja Diklić.

•    Rezervirajte svoje mjesto na predavanjima na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   ili na broj: 031/211-472
Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:
•    Klub za mlade 031/211-472
•    Maja Diklić, Pilates Studio „Eccentric“, 095/8639018

Osoba za kontakt:
Marin Seleš, mag. informatologije

Ravnateljica GISKO:
Dubravka Pađen-Farkaš, dipl. knjižn.

 

Add comment


Security code
Refresh

Joomla templates by a4joomla