Specijalna Promocija 3
KEITH MURRAY - DEF SQUAD, NEW YORK, USA
Home Kultura Koncerti KEITH MURRAY - DEF SQUAD, NEW YORK, USA
KEITH MURRAY - DEF SQUAD, NEW YORK, USA PDF Ispis E-mail
Kultura - Koncerti
Autor ofca   
Četvrtak, 18 Listopad 2012 20:06

10 godina Fat Beata
Četvrtak, 25.10. Klub Sirup, Zagreb

Keith Murray ZG

Radijska emisija Fat Beat ovog je proljeća obilježila punih 10 godina emitiranja u eteru Radio Karlovca.
Jedina emisija tog tipa u Karlovcu, u 10 godina svog postojanja organizirala je čitav niz uspješnih koncerata, partya, festivala i tribina, kako u Karlovcu tako i u Zagrebu. Kako bi dostojno obilježili ovaj veliki jubilej, Fat Beat ekipa priprema pravu hip hop poslasticu – u Zagreb dovodi legendarnog Keith Murraya koji će po prvi puta gostovati u Hrvatskoj . Nakon Redmanovog gostovanja u Zagrebu ovo će ujedno biti i drugo gostovanje Def Squad člana.

Keith Murray dolazi sa Long Islanda, New Yorka i član je rap supergrupe Def Squad, zajedno s Redmanom i Erick Sermonom. Uz Def Squad, surađivao je i sa poznatim izvođačima kao što su: LL Cool J, Busta Rhymes, Method Man, Canibus, Ludacris, R.Kelly i mnogi drugi. Solo karijeru započeo je vrlo uspješno 1994. godine s albumom 'The Most Beautifullest Thing In This World' i naslovnom pjesmom s tog albuma, koja je do danas ostala njegov najveći hit. Magazin The Source je tom albumu dodijelio 4 mikrofona.  Uslijedili su također vrlo uspješni albumi 'Enigma' i 'It's A Beautiful Thing', te 'He's Keith Murray' s kojeg su skinuti veliki hitovi poput 'Yeah Yeah You Know It' i 'Candi Bar'.  Keith Murray  uskoro izbacuje svoj novi mixtape 'Lord Of The Metaphor' te priprema svoj sedmi studijski album 'The Beauty Of It All'.

Keith Murray poznat je po svojim energičnim nastupima i po mnogima smatra se jednim od najboljih live izvođača na hip hop sceni.  Kao predgrupe nastupiti će Target i D.R.C. a glazbu sa najboljim Hip Hop, Rnb, Soul, Funk stvarima birati će DJ-i: Independent, Chill,  Big Sale & Sense.  Koncert će se održati u četvrtak,  25.10. u klubu Sirup (Donje Svetice 40, Zagreb). Do Sirupa možete doći javnim prijevozom tramvajem, Vukovarskom u smjeru zapada i izlazite na stanici Donje Svetice.

 

Add comment


Security code
Refresh

Joomla templates by a4joomla