Specijalna Promocija 3
Bojan Marović postao glumac
Home Novosti Bojan Marović postao glumac
Bojan Marović postao glumac PDF Ispis E-mail
Autor info   
Utorak, 20 Studeni 2012 08:33


Ne propustite priliku vidjeti Bojana na filmskom platnu!

Glazbenik Bojan Marović koji je publiku osvojio svojim šarmom i predivnim pjesmama sada svojim obožavateljima donosi nešto potpuno novo. Naime, Bojan će se ovoga puta okušati kao glumac u jednom filmu. Iako smo ga navikli slušati i uživati u njegovom glasu, njegovim pjesmama kao što su "Svejedno", "Istina za nas", "Fotografija", ˝Neka te ljubi˝, ne sumnjamo kako će njegovo glumačko iskustvo proći odlično.  O čemu se točno radi? Riječ je o filmu "Crne stijene". U samom filmu pojaviti će se eminentni glumci iz meksičke produkcije, među kojima je i sam William Levy. Flim će se snimati u dalekom Meksiku u prekrasnom gradu Acapulcu. Glazbu za ovaj film radio je sam Bojan Marović, a na uvodnoj špici naći će se i pjesma "Za tebe i mene".

"U filmu glumim doktora i radnja filma je jako ozbiljna jer govori o jednoj situaciji kada se netko nađe u zdravstvenom problemu, kada cijela obitelj proživljava jedan veliliki stres odnosno kada se nada pretvara u jedno veliko čekanje, a vrijeme jako sporo teče i humanost izgleda pobijeđena", otkrio nam je Bojan svoj doživalj svoje filmske avanture.  
Pjevač sutra putuje u Meksiko, gdje će provesti mjesec dana, a mi ćemo se potruditi iz prve ruke Vas obavijestiti, kako Bojan provodi dane na filmskom setu, te kako se našao u novoj ulozi – onoj glumačkoj!

 

Add comment


Security code
Refresh

Joomla templates by a4joomla